The California Department of Social Services announced a second year of funding for Stop the Hate.

20 Tháng Mười Hai 20227:10 CH(Xem: 580)

CDSS Stop the Hate Request for Application for
FY 2022-23 & 2023-2

The California Department of Social Services (CDSS), in consultation with the Commission on Asian and Pacific Islander American Affairs, just announced the Stop the Hate (STH) grant program application for FY 2022-23 and 2023-24 with the total amount of $50 million (see below for the forwarded email). 

Please take note of the following -

STH RFA and Application: 

Renewal Application (for current STH PSPs):

 • Current STH Program Service Providers (PSPs) seeking a renewal may find more information on the CDSS HIU webpage
 • Funding Renewal Overview Webinar
  • Date: Wednesday, December 21, 2022
  • Time: 2:00 - 3:00PM (PST)
  • Zoom registration link will be provided by Regional LeadsThe California Department of Social Services (CDSS), in partnership with the Commission on Asian and Pacific Islander American Affairs (CAPIAA), is pleased to announce the availability of $50 million in Fiscal Years 2022-23 and 2023-24 for the Stop the Hate Program. California Government Code § 8260 authorizes the CDSS, in consultation with the CAPIAA, to provide grants to qualified organizations to provide support and services to victims and survivors of hate incidents and hate crimes and their families and facilitate hate incident or hate crime prevention measures. 

The services to be funded include: 

 • Direct services for victims and survivors of hate incidents and their families, including mental and complementary health services, wellness and community healing, legal services, navigation, case management, and referrals;  
 • Prevention services, including arts and cultural work, youth development, senior safety and escort programs, safety planning training; and cross-racial alliance work; and 
 • Intervention services, including outreach, training, restorative justice, coordination with local government and institutional partners, and coordinated regional rapid response. 

Request for Application (RFA) and Application Instructions: Link to CDSS Webpage 

Application Due Date: February 13, 2023, 5:00 p.m. PST 

RFA Overview Webinar: 

Date: December 22, 2022  

Time: 04:00 p.m. – 05:00 p.m. PST  

Webinar Registration: Link to register on Zoom  


If you have any questions regarding the Stop the Hate RFA, please send an email with the subject line “STOP THE HATE RFA” to HIU@dss.ca.gov

In partnership, California Department of Social Services  California Commission on Asian and Pacific Islander American Affairs


 

19 Tháng Hai 2023(Xem: 346)
Quyền hạn của chúng ta là những gì khi chúng ta là nạn nhân hay một người qua đường? Làm cách nào để được giúp đỡ khi cần? Bạn có tiêu chuẩn được nhận những nguồn trợ giúp pháp lý nào? Hệ phống pháp lý có thể giúp bạn qua những phương cách nào? Trong khi những biến cố hay tội ác do thù ghét càng lúc càng tăng, rất có thể là chúng ta không biết phải làm gì khi phải đương đầu với những tình cảnh này.
19 Tháng Hai 2023(Xem: 322)
Để đáp ứng với hai biến cố liên quan đến súng đạn nơi cả hai kẻ gây tội ác cũng như rất nhiều nạn nhân là những người cao niên gốc Á Châu, các vị lãnh đạo cộng đồng đã chủ tọa buổi họp báo khẩn cấp để cảnh giác công chúng và thúc đẩy chính quyền về mức độ khẩn cấp của việc hỗ trợ y tế tâm thần cho quý vị cao niên.
10 Tháng Giêng 2023(Xem: 549)
Tổng Hội Sinh Viên Việt Nam Miền Nam California (THSV) xin trân trọng thông báo về Hội Tết Sinh Viên lần thứ 41, năm 2023 sẽ được tổ chức tại OC Fair & Event Center (88 Fair Drive in Costa Mesa, CA). Hội Tết Sinh Viên sẽ được diễn ra từ ngày thứ 6 (ngày 27 tháng 1 năm 2023) đến chủ nhật (ngày 29 tháng 1 năm 2023).
10 Tháng Giêng 2023(Xem: 626)
Buổi hẹn đầu của Tami và Dyrell ở San Francisco. Tami là con gái đầu lòng của một gia đình tỵ nạn Việt Nam truyền thống. Dyrell là con duy nhất của một gia đình hợp chủng với mẹ người Đại Hàn và cha người Mỹ gốc Phi Châu. Đúng ra là một bữa ăn tối bất ngờ đầy lãng mạn ở một nhà hàng Việt Nam.
21 Tháng Mười Hai 2022(Xem: 569)
Qua nghệ thuật và văn chương, người Việt đang nói lên tiếng nói của mình cùng những tiếng nói của các sắc dân Á Châu khác. Cùng nhau, chúng ta có thể ngăn chặn sự thù ghét và loan truyền lòng yêu thương, và tình cảm này không còn là một khẩu hiệu trống rỗng bởi tiếng nói của chúng ta càng lúc càng vang động hơn bao giờ hết.
02 Tháng Mười Hai 2022(Xem: 714)
Trong lịch sử California chưa bao giờ tiểu bang đã bỏ ra hơn 165 triệu đô la để tài trợ cho 80 cơ quan, bao gồm bảy cơ quan trong Quận Cam. Vào tháng Tư 2022, với sự tài trợ có được, Bộ Dịch Vụ Xã Hội California (CDSS) Quyền Công Dân, Việc Dễ Dàng Được Trợ Giúp và Bình Đẳng Sắc Tộc (CARE) đã làm nên lịch sử, hoạch định để cung cấp những dịch vụ ngăn ngừa và can thiệp trực tiếp cho những cư dân Á Châu...